Faq

FAQ

Veelgestelde vragen

Garanderen kunnen we niet, maar de kans op het vinden van een woning wordt dankzij Lailaps aanzienlijk groter.

Je betaalt voor deze tool zodat wij de kosten die we maken om deze tool tot stand te brengen kunnen bekostigen. Je moet je voorstellen dat het veel werk kost om onze bots 24/7 te laten zoeken. Daarnaast kost het ons ook geld om iedereen Whatsapp-berichten te sturen. Het voordeel is dat jij als eerste op de hoogte bent van het allernieuwste woningaanbod!

Nee, nadat je bij ons hebt betaald voor de tool zullen er geen extra kosten in rekening worden gebracht. Dus ook niet voor het vinden van een woning. 

Lailaps is de naam van onze tool / bot. 
De tool zorgt ervoor dat jij geautomatiseerd 24/7 op zoek kan gaan naar online woningaanbod. 

Zodra je jouw zoekcriteria hebt ingevoerd, komt jouw eigen zoekbot in actie. Op maat gevonden woningen die voldoen aan jouw specifieke wensen, krijg je razendsnel toegestuurd via WhatsApp of e-mail.

Hiermee krijg jij het voordeel van als eerste toegang te hebben tot de nieuwste woningen op de markt, waardoor jouw reactie een prominente plaats krijgt bij de verhuurders.

Wil je snel jouw ideale woning vinden? Het proces is simpel en effectief:

  1. Klik op ‘Start zoekopdracht’.
  2. Voer je voorkeuren in, zoals de gewenste woonplaats en andere belangrijke criteria.
  3. Bekijk de geschatte matchaantallen direct op onze website na het plaatsen van je zoekopdracht. Zelfs met een paar matches per week vergroot je aanzienlijk je kansen om via Lailaps jouw droomwoning te vinden.
  4. Houd je telefoon in de gaten: je ontvangt de nieuwste woningmatches direct via WhatsApp of e-mail.

    Een aantrekkelijke woning gezien? Reageer dan direct!

Lailaps is ontstaan als software tool ter ondersteuning van het woningplatform Hestiva.nl. Als je contact opneemt, een account aanmaakt of gebruikmaakt van de diensten van Lailaps heb je te maken met het bedrijf Hestiva Real Estate B.V.. 

Tags:
Top