Over ons

Wie zijn we?

Over ons

Leer ons kennen door middel van een kort verhaal.


Lailaps is een geavanceerde software tool van het bedrijf Hestiva Real Estate B.V., ontworpen om de zoektocht naar woonruimte te revolutioneren. Als de nieuwste innovatie in de vastgoedsector, combineert Lailaps baanbrekende technologie met diepgaande marktkennis om de zoekervaring te stroomlijnen. Ons doel is om de stress en onzekerheid uit het vinden van een nieuwe woning te halen, door razendsnelle updates en gepersonaliseerde zoekopties te bieden.

Gedreven door een passie voor vastgoed en technologie, is ons team toegewijd aan het creëren van oplossingen die écht een verschil maken. Bij Lailaps werken we onophoudelijk aan het verbeteren van onze tool, zodat gebruikers altijd de eerste zijn die op de hoogte zijn van de nieuwste woningaanbiedingen die aan hun specifieke wensen voldoen.

We geloven dat iedereen het verdient om een plek te vinden die als thuis aanvoelt, en met Lailaps maken we dat mogelijk. Ons verhaal is er een van innovatie, toewijding en de overtuiging dat een goede woning de basis vormt voor een gelukkig leven. Welkom bij Lailaps – waar uw zoektocht naar de perfecte woning eindigt.


Hestiva is gemaakt voor huurders en verhuurders. Beide partijen kunnen gratis gebruik maken van het platform. Verhuurders, zoals particuliere verhuurders of makelaars, hoeven niet aangesloten te zijn bij een brancheorganisatie, dus dit platform is er letterlijk voor iedereen. Een ervaren makelaar kan handig gebruik maken van onze CRM-koppeling en zo makkelijk meer leads binnenhalen. En een onervaren verhuurder kan eenvoudig een advertentie maken om de ideale huurder te vinden. Elke bezoeker heeft zonder verificatie toegang tot het platform. Een gebruikersaccount is vereist om te reageren op woningen, een zoekopdracht op te slaan of een huurder te vinden en een advertentie te maken. We streven ernaar om uw gebruikersaccount binnen een week te verifiëren. Het aanmaken van een gebruikersaccount is ook gratis.

Tags:
Top